Pravni uvjeti i pravila korištenja web stranica LINK 2000.com

 

Dragi prijatelju i prijateljice,

Hvala Vam što ste pristupili internetskim stranicama LINK-2000.com za usluge ( dalje u tekstu: LINK 2000 )

Pregledavanjem ovih internet stranica izričito prihvaćate slijedeće pravne uvjete i pravila korištenja ovih internet stranica:

- Ove su internet stranice priređene uza svu pažnju i pripremane su u dobroj vjeri isključivo s ciljem pružanja informacija o društvu LINK 2000 i eventualno o LINK 2000 Grupi. Međutim, LINK 2000 ne tvrdi niti ne jamči, bilo izravno bilo implicitno, potpunost, točnost, pouzdanost, pravodobnost ili korisnost informacija sadržanih na ovim internet stranicama, kao ni na drugim stranicama, uključujući stranice članica grupe i stranice trećih na koje ove stranice upućuju ("linkovi").

- Posebice morate biti svjesni da informacije na ovim stranicama i na stranicama na koje vode linkovi mogu biti nepotpune, da mogu sadržavati pogreške, da mogu biti prejudicirane ili da su pak zastarjele.

- LINK 2000 se nije ni sa čime obvezao te se ovime odriče svake obveze ili dužnosti u vezi s redovitim ažuriranjem bilo koje stranice kojoj pristupate preko ovog web-stranice. LINK 2000 pridržava diskrecijsko pravo da prema vlastitom sudu i bez daljnjih obavijesti promijeni, nadopuni, povuče ili na bilo koji drugi način izmijeni ove stranice, odnosno da provodi, ograniči ili izmijeni uvjete pristupa tim stranicama.

- LINK 2000, njegove podružnice, odjeli, njegovi agenti ni predstavnici ne mogu se smatrati odgovorni Vama ni trećima za bilo kakav gubitak ili ozljedu koji nastaju izravno ili posredno zbog Vašega pristupa ovim stranicama ili stranicama na koje vode linkovi, odnosno zbog informacija na ovim stranicama, kao ni zbog postupaka koji su poduzeti ili nisu poduzeti u vezi s informacijama na ovim stranicama, te ni zbog Vaše uporabe (ili nemogućnosti da koristite) bilo koje takve stranice. Nadalje, LINK 2000 ne može snositi nikakvu odgovornost u odnosu na Vas zbog bilo kojeg sadržaja prikazanog na stranicama trećih na koje vam LINK 2000 može dopustiti povremen pristup. Bilo koji takav pristup ne može se niti se neće tumačiti u smislu da predstavlja vezu niti da LINK 2000 podupire takve stranice.

- Svi pa i pojedinačni elementi kojima pristupate, koje čitate, čujete ili vidite na ovim stranicama ili na povezanim stranicama LINK 2000, bilo da su interaktivni ili ne, uključujući trgovačka imena, znakove, logotipove i oblikovanje, zaštićeni su autorskim pravima. Prema tome, ne smijete izdvajati, dekompilirati, distribuirati, modificirati, kopirati te na bilo koji način iskrivljavati ili izobličavati odnosno lažno predstavljati ili prenositi bilo koji takav element.

- Sav sadržaj ovih internet stranica zaštićen je autorskim i srodnim pravima sukladno relevantnim zakonskim propisima. Pristupom i korištenjem ovih internet stranica ovime prihvaćate i podvrgavate se postupovnom i materijalnom pravu kao isključivo mjerodavnom pravu za primjenu, tumačenje i pravne učinke u odnosu na bilo koje aspekte vezane za upotrebu, dopuštenja, isključenja i uvjete korištenja i primjene ovih stranica, kao i isključivu nadležnost sudova za sve možebitne zahtjeve i sporove koji nastanu kao rezultat korištenja ovih stranica ili s njima u vezi.

- Sav sadržaj ovih internet stranica se smije kopirati samo u nekomercijalne svrhe i samo za osobnu upotrebu, uz poštivanje svih autorskih prava i drugih srodnih prava, odnosno vlasničkih prava.

- Zabranjeno je javno prikazivanje, objavljivanje, prenošenje, mijenjanje, reproduciranje, sudjelovanje u prijenosu ili prodaji, distribucija, izrada kopija, otpremanje te svaka druga vrsta uporabe sadržaja ovih stranica ili jednog njihova dijela te odabir i usklađivanje njihova sadržaja, bez izričitog prethodnog pismenog dopuštenja LINK 2000. Ako je takvo dopuštenje dano, nije dopušteno brisati ili mijenjati postojeće podatke.

- LINK 2000 pridržava pravo izmjene ovih pravnih uvjeta i korištenja internet stranica u bilo kojem trenutku, a navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internet stranicama ili kada su korisnici o njima obaviješteni.

 

Sva prava pridržana ©2015 LINK-2000.com

 

JoomShaper